Інтер Авто Центр Новини

Свіжі та актуальні новини від Інтер Авто Центр.

  1. Новини
  2. Amarok Aventura Exclusive та Amarok Dark Label
06.09.2017
Новини від Фольксваген

Amarok Aventura Exclusive та Amarok Dark Label

Бренд Volkswagen Комерційні автомобілі представить концепт Amarok Aventura Exclusive та спеціальну модель Amarok Dark Label

Amarok

Ганновер, 5 вересня 2017 р. – Бренд Volkswagen Комерційні автомобілі представить дві нові моделі Amarok на Міжнародному автомобільному салоні (IAA) у Франкфурті. Концептуальний пікап преміум-класу Amarok Aventura Exclusive в яскраво-жовтому кольорі Turmeric Yellow Metallic та нову спецмодель Dark Label, яка надійде в продаж з весни 2018 року.

 

Концептуальне авто Amarok Aventura Exclusive стало доказом того, що у пікапів марки Volkswagen Комерційні автомобілі є блискуче майбутнє. Ще більша потужність і ще більший крутний момент. Концептуальне авто з восьмиступеневою автоматичною коробкою передач та постійним повним приводом має потужність 190 кВт/258 к.с..

Яскраво-золотистий пікап з просторим салоном, двома рядами сидінь та виразним дизайном з полірованими 19-дюймовими дисками Milford. Підніжки, дуги, решітка радіатора, бокові дзеркала та задній бампер мають хромовані елементи. Біксенонові фари зі світлодіодними денними ходовими вогнями надають вигляду авто спортивності. На презентації також покажуть ролетну систему – кришку багажного кузова із замком, вперше доступну дизайні «під алюміній» (як і захист двигуна). Такі технічні можливості, як парктронік ParkPilot, камера заднього виду та 100%-ве механічне блокування диференціалу стануть у пригоді як у міських джунглях, так і на бездоріжжі.

Інтер’єр концепт-кару Amarok Aventura Exclusive має спортивні акценти: зокрема, особливу увагу привертає контрастна яскраво-жовта строчка на чорній шкірі. Формат концептуального авто також підкреслюють ергономічні сидіння ergoComfort із можливістю регулювання в 14 напрямках, 3-спицеве багатофункціональне шкіряне кермо з підкермовими пелюстками перемикання передач та інфо-медіасистема Discover Media з навігацією. Нова чорна обшивка даху всередині автомобіля буде вперше представлена на Міжнародному автосалоні у Франкфурті і чудово гармоніює з титаново-чорним салоном. Хромовані акценти екстер'єру підкреслені також хромованими елементами декору в салоні.

Лімітована спецмодель Amarok Dark Label створена на базі лінійки Amarok Comfortline і має надзвичайно стильний вигляд у сірому матовому кольорі Indium Grey matt. Привабливий зовнішній вигляд авто підкреслюють чорні пороги, матові чорні дуги, хромовані елементи на передній решітці та 18-дюймові легкосплавні поліровані диски Rawson зі вставками кольору «антрацит». Модель Dark Label орієнтована на індивідуалістів, для яких важливий дизайн та які не бажають позбавляти себе переваг позашляховика. Матові чорні ручки дверцят і бокові дзеркала, а також логотип Dark Label ще більше привертають увагу до стилю авто. Нова чорна обшивка даху всередині та килимки з вишитим логотипом Dark Label продовжують тему ексклюзивного дизайну спецмоделі.

Авто Amarok Dark Label від Volkswagen Комерційні автомобілі представлено в двох конфігураціях двигуна V6: 1) з 6-ступ. МКПП  та турбодизельним двигуном потужністю 120 кВт та (на вибір) чистим заднім приводом або повним приводом, який підключається додатково 2) з 6-ступ. МКПП  або 8-ступ. АКПП з турбодизельним двигуном потужністю 150 кВт та повним приводом, який підключається додатково, або постійним повним приводом 4MOTION. Продаж автомобіля стартує в Німеччині навесні 2018 року.

Маючи довжину 5,25 м та ширину 2,23 м (із дзеркалами) Amarok пропонує все, що тільки можна очікувати від традиційного пікапа. Вантажна площа чотирьохдверного Amarok з двома рядами сидінь може вмістити європалету між колісними арками, а корисне навантаження перевищує тонну (залежно від комплектації). Окрім цього, в деяких варіантах тягове зусилля нового Amarok досягає до 3,5 тонн.

Більше інформації у наших менеджерів:

Денис
Фещенко

Начальник відділу продажу автомобілів
Телефон: +38 (0412) 48 70 70
Мобільний телефон: +38 (067) 411 68 89
Факс:

Мирослав
Іваницький

Менеджер з продажу автомобілів
Телефон: +38 (0412) 48 70 70
Мобільний телефон: +38 (068) 552 90 39
Факс:

Людмила
Єремейчук

Менеджер з продажу автомобілів
Телефон: +38 (0412) 48 70 70
Мобільний телефон: +38 (067) 411 68 91
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.