Інтер Авто Центр Новини

Свіжі та актуальні новини від Інтер Авто Центр.

  1. Новини
  2. Новий Golf 8 отримав функцію інтелектуального управління клімат-контролем
16.01.2020
Іновації та технології

Новий Golf 8 отримав функцію інтелектуального управління клімат-контролем

"Розумний" клімат-контроль включили у новий Golf як стандартну функцію додаткового 3-зонального автоматичного кондиціонера Air Care Climatronic

vw

Температуру системи кондиціонування можна регулювати в новому Golf за допомогою сенсорного повзунка або голосового вводу. Водій і пасажир можуть отримати доступ до управління меню “Air Care Climatronic” через екран системи Infotainment або сенсорне поле нижче за допомогою кнопок прямого доступу. Як альтернатива класичним елементам управління, наприклад, для функції вентилятора або режиму рециркуляції повітря (Classic Climate), на екрані представлено нове меню Smart Climate. Щоб отримати доступ до конкретних параметрів кондиціонування повітря в цьому меню, більше не потрібно витрачати час на коригування різних параметрів системи кондиціонування. Тепер ви можете інтуїтивно активувати попередньо налаштовані сценарії одним дотиком або за допомогою голосового керування.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.