Інтер Авто Центр Новини

Шукаєте автомобіль своєї мрії від Volkswagen? Тоді ви потрапили в потрібне місце - офіційний дилерський центр Volkswagen. Оберіть собі новий автомобіль серед доступних на нашому онлайн-складі або сконфігуруйте потрібну модель.

  1. Новини
  2. Підтримуємо молодь заради нашого майбутнього!
23.05.2024
Новини автосалону

Підтримуємо молодь заради нашого майбутнього!

Відбувся ІV Всеукраїнський Благодійний Хореографічний Конгрес за спонсорської підтримки офіційного дилера Volkswagen в Житомирі

спонсорська участь


29 квітня відзначили Міжнародний день танцю цього ж дня у Житомирі відбувся Всеукраїнський благодійний хореографічний конгрес та Ювілейний концерт Школи балету Інни Бурдейної.

Image
Image

Підтримуємо молодь заради нашого майбутнього!

Ми підтримуємо молодь та розвиток культури, тому долучилися спонсорською підтримкою до заходу. Також передали басейн в «Дитячу лікарню ім. В.Й. Башейка» житомирської міської ради.

Image
Image

У заході взяли участь: керівники колективів, педагоги навчальних закладів, шкіл мистецтв з п’яти областей України. Конгрес завершиться благодійним концертом на підтримку ЗСУ та дитячої міської лікарні.

Бажаємо всім учасникам розвитку та миру!

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.