Інтер Авто Центр Новини

Свіжі та актуальні новини від Інтер Авто Центр.

  1. Новини
  2. Рекордний рік для бренду Volkswagen Комерційні автомобілі
21.03.2018
Новини від Фольксваген

Рекордний рік для бренду Volkswagen Комерційні автомобілі

За підсумками 2017 фінансового року бренд Volkswagen Комерційні автомобілі продемонстрував найкращі показники обороту, прибутку від основної діяльності та рекордні цифри продажів. У поточному році бренд також підтримує взятий успішний темп та продовжує активно працювати над закріпленням свого стратегічного положення у таких актуальних у майбутньому сферах, як електрична мобільність, дигіталізація та мобільні онлайн-сервіси, а також освоює нові ринки.

д-р Екхард Шольц

У 2017 році бренд передав клієнтам в усьому світі близько 498 000 фургонів, мікроавтобусів та пікапів (2016: 478 000; зростання на 4,2%). Оборот зріс до 11,9 млрд. євро (2016: 11,1 млрд євро; +7,1%). Результат основної діяльності склав 853 млн. євро (2016: 455 млн. євро; +87,6%). Прибуток від основної діяльності зріс на 7,2 відсотка (2016: 4,1%).

«Це найвищий результат за всю історію нашої компанії» - так сказав Голова правління бренду Volkswagen Комерційні автомобілі, д-р Екхард Шольц (Dr. Eckhard Scholz).


Більше інформації Ви зможете знайти тут: www.vw-commercial.com.ua/novini-brendu/novini-brendu-volkswagen-komercijni-avtomobili/2725-rekordnii-rik-dlya-brendu-volkswagen-komerciini-avtomobili

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.