Інтер Авто Центр Новини

Свіжі та актуальні новини від Інтер Авто Центр.

  1. Новини
  2. Відбулась світова прем'єра нового Tiguan!
02.07.2020
Світ Фольксваген

Відбулась світова прем'єра нового Tiguan!

01.07.2020 відбулась світова прем'єра рестайлінгової версії одного з найпопулярніших кросоверів Європи - Volkswagen Tiguan.

vw

Volkswagen Tiguan - це найуспішніший в Європі SUV та один із найпопулярніших позашляховиків у світі. На сьогодні виготовлено понад шість мільйонів одиниць!

У 2019 році Tiguan став найпопулярнішою моделлю бренду Volkswagen та навіть концерну Volkswagen Group, виготовивши близько 911 000 одиниць. В даний час Volkswagen демонструє всеосяжне оновлення найбільш продаваного автомобіля в рамках своєї світової прем'єри. Ральф Брандштаттер, який був призначений новим генеральним директором марки Volkswagen, говорить: «Ми запустили нашу глобальну SUV стратегію в 2016 році з другого покоління Tiguan, яке послужило основою для багатьох успішних моделей у всьому світі. Зараз Volkswagen робить наступний крок, електризуючи новий Tiguan і додаючи нові цифрові рішення. Це компактний кросовер, який впорається з викликами сучасної епохи».

Новий Tiguan тепер також доступний із гібридною установкою: Tiguan eHybrid може досягти швидкості до 130 км/год, а також Volkswagen вперше створили спортивну версію кросовера - Tiguan R. На цю модель встановлено систему повного приводу 4MOTION із селективним регулюванням крутного моменту колеса, що надає Tiguan R новий рівень динаміки водіння.

Також у Tiguan з'явилась модульна інформаційно-розважальна матриця третього покоління (MIB3), що пропонує найкраще з можливого на сьогодні підключення до мережі інтернет.

Нижче ви можете переглянути презентацію Новго Tiguan

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.