Інтер Авто Центр Новини

Свіжі та актуальні новини від Інтер Авто Центр.

  1. Новини
  2. Crafter Kasten в асортименті та наявності!
24.07.2021
Новини від Фольксваген

Crafter Kasten в асортименті та наявності!

Для Вашої зручності та оптимальності Вашого вибору

Crafter

Crafter, беззаперечно, одна з найуспішніших моделей в лінійці комерційних автомобілів Volkswagen, а Crafter Kasten - найпопулярніша модификація серед клієнтів.

За багатьма своїми характеристиками Crafter Kasten є лідером у своєму класі, а по показникам забезпечення комфорту робочого місця водія конкурентів годі й шукати.

Зважаючи на універсальність Crafter Kasten та кількість можливих варіацій (довжина колісної бази, висота даху, інші), а також на кількість комплектацій та можливих додаткових опцій, для зручності Вашого вибору ми забезпечили наявність максимальної кількості автомобілів в нашому автосалоні.

Crafter Kasten в наявності у м. Житомир:

Ви можете обрати та придбати Crafter Kasten з доступних, або ж разом з нашими менеджерами, на основі наявних комплектацій, зконфігурувати найоптимальніший варіант для своїх власних потреб та подальшого замовлення у виробництво*.

*Будь ласка, звертайтеся за актуальною інформацією стосовно ціни, комплектації та можливості замовлення автомобіля у виробництво до менеджерів відділу продажу:

Мирослав
Іваницький
Менеджер з продажу автомобілів
Телефон +38 0412 48 70 70
Мобільний телефон +38 068 552 90 39
Факс 
Денис
Фещенко
Керівник відділу продажу автомобілів
Телефон +380412 48 70 70
Мобільний телефон +38067 411 68 89
Факс 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.