Інтер Авто Центр Новини

Свіжі та актуальні новини від Інтер Авто Центр.

  1. Новини
  2. Volkswagen презентують ще один автомобіль з ID лінійки на Los Angeles Auto Show - ID. SPACE VIZZION!
21.11.2019
Світ Фольксваген

Volkswagen презентують ще один автомобіль з ID лінійки на Los Angeles Auto Show - ID. SPACE VIZZION!

ID. SPACE VIZZION поєднує в собі аеродинамічні якості Gran Turismo з просторим салоном SUV - тим самим визначаючи абсолютно новий клас автомобілів.

vw

Напередодні автосалону в Лос-Анджелесі (22 листопада - 1 грудня) Volkswagen представив сьомий концепт-кар з ID. лінійки - SPACE VIZZION. Як і всі моделі ID лінійки, новий SPACE VIZZION буде повністю електричним. Його дизайн та форма втілюють новий підхід. Особливістю електромобіля є передня секція з отворами для забезпечення правильної циркуляції повітря.

ID. SPACE VIZZION поєднує аеродинамічні якості Gran Turismo з внутрішнім простором SUV - тим самим визначаючи абсолютно новий клас авто.

«Новий ID. SPACE VIZZION приносить неперевершену гнучкість, безкомпромісну якість та німецький дизайн до нової ери мобільності», - говорить Клаус Бішофф, керівник Volkswagen Design.

Концепт-кар побудовано на модульній електричній платформі (MEB). Потужність батареї 82 кВт/год дозволяє долати відстані до 590 кілометрів (WLTP) або 300 миль (EPA). При системній потужності до 250 кВт (4MOTION) ID. SPACE VIZZION розганяється до 100 км/год за 5,4 секунди!

Екстер'єр - чиста аеродинаміка

Оскільки електромобілі не потребують багато місця для двигуна, з'являються нові можливості для дизайну. У випадку з ID. SPACE VIZZION дизайнери та інженери скористалися цією свободою для оптимізації аеродинаміки.

В передню частину бампера було вбудовано спеціальні фрагменти для правильної циркуляції повітря. Отвори для повітряного потоку на бампері та капоті ІD. SPACE VIZZION були розроблені для збільшення запасу ходу автомобіля та покращення динамічних властивостей, а також вони є чудовими стильовими елементами екстер'єру концептуального автомобіля.

Інтер'єр -  життя в дорозі

ІD. SPACE VIZZION повністю використовує переваги, пропоновані МЕБ. Завдяки компактним габаритам електроприводу та вбудованій у підлогу батареї, внутрішній простір більше нагадує преміум-седан у довгій бази, ніж модель середнього класу.

Матеріали, які використовуються в салоні SPACE VIZZION, стійкі та екологічні. Наприклад обивка сидінь виконана з AppleSkin ™ - штучної шкіри, яку роблять із залишкового матеріалу, отриманого при виробництві яблучного соку. Крім того, в інтер’єрі ID не використовується хром.

Салон ID. SPACE VIZZION визначає новий статус-кво з точки зору інтуїтивного керування. Вперше уся необхідна інформація відображається на головному дисплеї AR (AR: доповнена реальність). Всі розваги, комфорт та функції в інтернеті, а також налаштування автомобіля згруповані на 15,6-дюймовому сенсорному екрані.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.