Інтер Авто Центр Новини

Свіжі та актуальні новини від Інтер Авто Центр.

  1. Новини
  2. Volkswagen презентує свій найпотужніший дизельний SUV -Touareg V8 TDI
27.02.2019
Новини від Фольксваген

Volkswagen презентує свій найпотужніший дизельний SUV -Touareg V8 TDI

Світова прем'єра нового Touareg V8 TDI відбудеться на Женевському міжнародному автосалоні, який проходитиме з 7 по 17 березня. Старт продажів новинки в Європі запланований на кінець травня цього року.

vw

Volkswagen Touareg V8 TDI оснащується дизельною "турбовісімкою" 4.0, яка видає 421 кінську силу і 900 Нм крутного моменту, які доступні вже з 1000 обертів на хвилину. З нуля до сотні кілометрів на годину такий Touareg розганяється за 4,9 секунди, а його максимальна швидкість обмежена на позначці у 250 кілометрів на годину.
Покупцям Touareg V8 TDI доступні два дизайн-пакети: стандартний Elegance і Ambience. Перший відрізняється переважанням холодних, металевих відтінків, другий – теплих. При цьому незалежно від виконання дверні панелі будуть оброблені шкірою.
В оснащення нового SUV входить пневмопідвіска, електропривід дверей багажника, педалі з нержавіючої сталі, пакет освітлення Light & Sight з автоматичним управлінням фарами та 19-дюймові колеса (для інших версій базовими є 18-дюймові).
Крім того, Touareg V8 TDI комплектується системою нічного бачення, асистентом руху в пробках, задніми підрулюючими колесами, електромеханічними стабілізаторами та матричними фарами IQ.Light.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.