Інтер Авто Центр Новини

Свіжі та актуальні новини від Інтер Авто Центр.

  1. Новини
  2. Volkswagen Touareg отримав золоту нагороду на German Design Award!
13.02.2019
Світ Фольксваген

Volkswagen Touareg отримав золоту нагороду на German Design Award!

Успіх, виражений в технологіях та дизайні

VW

Клаус Бішоф, керівник дизайнерського відділу Volkswagen прийняв престижну нагороду у категорії “Пасажирські автомобілі” на German Design Awards, що проходила цьогоріч у Франкфурт-на-Майні.

Жюрі конкурсу високо оцінили новий SUV від Volkswagen, назвавши дизайн автомобіля безмірно елегантним,  гармонійним, вражаючим. А також експерти відмітили, що Touareg виходить за рамки свого часу і перевершує сподівання.

Відмінно спроектовані пропорції, чіткі лінії роблять кросовер динамічним та елегантним.  Touareg поєднує в собі величну міць та вишуканість.

Цікаво, що Клаус Бішоф говорить про Touareg, як про живу істоту, описуючи процес проектування так: “Touareg - це доброзичливий персонаж, який не повинен нікому нічого доводити. Він просто впевнений, що зможе все. Ми лише трохи удосконалили цього персонажа”.
До речі, у 2017 році Volkswagen Tiguan став одним із переможців у категорії “Транспорт”.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.