Інтер Авто Центр Новини

Шукаєте автомобіль своєї мрії від Volkswagen? Тоді ви потрапили в потрібне місце - офіційний дилерський центр Volkswagen. Оберіть собі новий автомобіль серед доступних на нашому онлайн-складі або сконфігуруйте потрібну модель.

  1. Новини
  2. Спеціальні комплектації Tiguan. Остання партія автомобілів перед зміною поколінь!
13.10.2020
Новини автосалону

Спеціальні комплектації Tiguan. Остання партія автомобілів перед зміною поколінь!

Краще, ніж знижки. Купуйте вигідно перед зміною поколінь.

vw

2020 рік - заключний для моделі Tiguan поточного покоління, а це значить що у Вас є можливість зробити правильний вибір на максимально вигідних для себе умовах у вигляді лімітованих спеціальних комплектацій із оновленим переліком серійного обладнання.

Tiguan сьогодні - це один з найпопулярніших SUV в усьому світі, в той самий час беззаперечний №1 серед всіх в Європі. Станом на 2020 рік було продано більше 6 000 000 автомобілів, тому незалежно від обраного варіанта Ви відчуєте комфорт, практичність та максимально прогнозовану керованість у поєднанні зі впевненістю щодо своєї безпеки. Tiguan - це завжди правильний вибір.

Вже серійно в комплектації Comfort Edition автомобіль оснащений 7 подушками безпеки, датчиком фронтального контролю Front Assist із функцією екстреного гальмування в умовах міста, які працюють у поєднанні з асистентом утримання у смузі руху Lane Assist. У нагоді своєму власнику стануть мультимедійна система Composition Media із підтримкою CarPlay та Android Auto, круїз-контроль для комфортних подорожей, автоматичний кондиціонер Air Care Climatronic, обігрів передніх сидінь, а довершать тактильні відчуття багатофункціональне шкіряне кермо та важіль КПП із шкіряним оздобленням.

Комплектація Limited Edition TDI на додачу до плюсів молодшої комплектації приємно здивує наявністю LED-фарами ближнього та дальнього світла, адаптивним круїз-контролем, шкіряним кермом з обігрівом, камерою заднього виду Rear View, електроприводом кришки багажного відділення і навіть цифровою панеллю приладів Active Info Display, а також багатьма іншими корисними функціями.

Обирайте дизельний кросовер VW Tiguan в спеціальних комплектаціях зі складу.

ВАРТІСТЬ:

Tiguan Comfort Edition - від 31908 USD*
Tiguan Limited Edition - від 36285 USD*

За детальною консультацією звертайтесь до наших менеджерів відділу продажу:

Денис
Фещенко

Керівник відділу продажу автомобілів
Телефон: +380412 48 70 70
Мобільний телефон: +38067 411 68 89
Факс:

Мирослав
Іваницький

Менеджер з продажу автомобілів
Телефон: +38 0412 48 70 70
Мобільний телефон: +38 068 552 90 39
Факс:

Людмила
Єремейчук

Менеджер з продажу автомобілів
Телефон: +380412 48 70 70
Мобільний телефон: +38067 411 68 91
Факс:

*Всі розрахунки проводяться в національній валюті України відповідно до курсу долара США на день придбання автомобіля.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.