Інтер Авто Центр Новини

Свіжі та актуальні новини від Інтер Авто Центр.

  1. Новини
  2. Зворотний відлік до Нового Golf 8: з чого все почалось?
17.10.2019
Світ Фольксваген

Зворотний відлік до Нового Golf 8: з чого все почалось?

Незабаром світ побачить восьме покоління Volkswagen Golf. Це хороша нагода згадати, з чого все почалось і чим саме Golf підкорив серця мільйонів автомобілістів

vw

У березні 1974 року з виробничої лінії у Вольфсбурзі зійшов перший серійний Volkswagen Golf. Автомобіль був доступний у дилерських центрах Європи з травня того ж року.

Golf Mk І, розроблений Джорджетто Джуджаро, повинен був виправдати надзвичайно великі сподівання, адже він був наступником легендарного "жука" (VW Beetle), який випускали з конвеєра більше 21,5 мільйонів разів. Однак сучасна і безпечна концепція переднього приводу, просторий салон зі складною спинкою заднього сидіння, а також дизайн автомобіля були настільки переконливими, що виробництво одномільйонного Golf відсвяткували вже у жовтні 1976 року.

Тоді Volkswagen написали про свою нову модель наступне: «Golf пропонує максимум простору та безпеку. Він безкомпромісно орієнтований на практичність. Дизайн автомобіля забезпечує водіям хороший круговий огляд та чітку видимість дороги попереду. Низьке розташування заднього скла робить реверсивний рух значно простішим».

Як і всі наступні покоління Golf, перше покоління відображало технічний прогрес та автомобільні тенденції того часу. Наприклад, Volkswagen зробив клас автомобіля більш динамічним з представленням першого Golf GTI (1976). У 1979 році Volkswagen запустив Golf Cabriolet - свого часу найбільш продаваний кабріолет у світі - і це було як ковток свіжого повітря для цього класу авто, який тоді був широко відомий як Golf Klasse. Включаючи всі варіації, у світі було продано 6,99 мільйонів одиниць Golf.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.